Termeni si conditiiS.C. SMART HEALTH ALTERNATIV S.R.L.

Str. Nicolae Titulescu nr.2

CUI RO39796587

Tel 0371188364

www.studioc.roTERMENI SI CONDITII GDPR

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.studioc.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.studioc.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

SC SMART HEALTH ALTERNATIV detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea SC SMART HEALTH ALTERNATIV care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.studioc.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC SMART HEALTH ALTERNATIV Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC SMART HEALTH ALTERNATIV.

Accesul si utilizarea paginii www.studioc.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.studioc.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.studioc.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.studioc.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.studioc.ro

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV 

S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.studioc.ro preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. 

www.studioc.ro nu face nici o declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.studioc.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate alte activitati întreprinse de S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

S.C. SMART HEALTH ALTERNATIV va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Linkuri către website-urile terţilor

Website-ul poate include linkuri către website-urile terţilor, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acestui website, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

PLATA SERVICIILOR

Plata va putea fi facuta astfel:

  1. La receptia clubului
  2. Direct din  aplicatia UPFIT prin serviciul plata online

La punctual 2 clientii vor intra imediat in posesia serviciului cumparat

POLITICA DE RETUR A BANILOR

In cazul in care clientul doreste sa anuleze plata facuta, adica renunta la serviciul cumparat, poate sa o faca in urmatoarele 5 zile cu conditia sa nu aiba nici un check-in facut in club. Trebuie sa urmeze urmatorii pasi :

Va anunta receptia telefonic la nr de telefon 0317188364 sau direct in receptia clubului pentru a putea fi verificata plata si sa  se anuleze abonamentul, iar dupa aceea I se vor returna banii in contul din care a fost facuta plata in termen de 10 zile.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati la sediul nostrum din strada Nicolea Titulescu nr. 2 Brasov sau la numarul de telefon 0371188364