Regulament intern1. Program STUDIO C

 Luni – Vineri : 7:00 – 21:00,

 Sambata: 8 – 12:00.  * În scopuri de marketing și promoționale și în viitor; contactul dvs. va fi făcut de angajații / colaboratorii noștri sau de companii specializate în aceste domenii, contractate de noi. 

1. STUDIO C  își rezervă dreptul de a modifica programul de funcționare al întregului club sau al anumitor facilități.
* Clubul își rezervă dreptul de a își modifica programul de funcționare în funcție de sărbătorile legale.
* Clubul își rezervă dreptul de a sista operarea anumitor facilități STUDIO C, pentru redecorare, renovare, lucrări de mentenanță, cu un anunț în prealabil.
* Clubul își rezervă dreptul de a modifica serviciile oferite, de a le elimina sau adăuga servicii noi.

*  Membrii STUDIO C sunt nevoiți să elibereze zona de activitate în concordanță cu programul de activitate.

2. Calitatea de membru
* Fiecare persoană care dorește să dobandească calitatea de membru este nevoită să aibă vârsta minimă de 18 ani. Minorii membrilor care dețin un abonament pot practica activitățile specificie clublui doar după ce părintele sau tutorele a acceptat conduita internă de funcționare și a semnat formularul de asumare a responsabilității.
* Clubul își rezervă dreptul de a-și selecta membrii.

* Detalii cu privire la tipurile de abonament puse la dispoziție de către Club sunt disponibilie la recepția STUDIO C sau pe website-ul propriu (www.studioc.com).
* Un abonamnet individual este nominal si netransmisibil. Nerespectarea acestei reguli permite clubului să acționeze în consecință pentru sistarea abonamentului în curs. Membrul nu este îndreptățit la restituirea contravalorii abonamentului în curs.
* Abonamentele de tip Student sunt disponibile studenților care prezintă la momentul efectuării abonamentului un card de student valid pentru anul școlar în curs.
* Abonamentele de dimineata sunt disponibile între orele 7:00 – 12:00, Luni – Sambata. Clubul își rezervă dreptul de a refuza accesul membrilor care dețin un astfel de abonament la momentul prezentării în club înafara graficului pre-stabilit.
* Orice tentativă de a obține un tip de abonament preferential, în condiții nejustificate, permite Clubului să anuleze abonamentul în curs și să efectueze acțiuni de prevenție conform politicii interne.
* Abonamnetul este nominal și alocat unui singur membru, nefiind transmisibil către terți.

* Clubul își rezervă dreptul de a introduce tipuri noi de abonamente și de a le modifica pe cele anterioare.

3. Modalitati de plata a serviciilor
* Fiecare persoană care solicită un abonament din politia tarifară pusă la dispoziție, îl va achita prin modalitate de plată cash/credit card, la recepția clubului sau plata on line.  

4. Înghețarea abonamentului

*  Abonamentele valabile 1 lună  beneficiază de politica de înghețare astfel: abonamentele pot fi inghetate minim 1 saptamana si maxim 2 saptamani. Inghetarea abonamentului se poate face direct din aplicatie, sau la receptia clubului. Pe durata abonamentului puteti face 2 sesiuni de  inghetare, dar acestea sa fie in limita a 2 saptamani.

5. Încetarea calității de membru

* Clubul poate încheia calitatea de membru fără preaviz, în condițiile în care regulile de ordine interioară au fost încălcate în mod repetat. Membrul nu este îndreptățit la restituirea contravalorii abonamnetului în curs sau la restituirea în funcție de perioada rămasă.

6. Proprietate privată
* Clubul va demara toți pașii pentru asigurarea unui mediu sigur în care toți membrii să se bucure de serviciile Clubului la cele mai înalte standarde. Astfel, Clubul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile sau stricăciunile obiectelor personale a membrului, care s-ar putea întâmpla pe durata utilizării serviciilor Clubului.

7. Vestimentație și conduită interioară
* Pentru a menține un mediu optim, fiecare membru este obligat să poarte echipament corespunzător. Purtarea unui tricou este obligatorie pe toată durata antrenamentului. 

* Purtarea vestimentației de stradă nu va fi permisă 

* Membrii sunt încurajați să consulte receptița clubului sau managementul cu privire la vestimentația corespunzătoare activității efectuate. În măsura în care membrul nu respectă indicațiile cu privire la vestimentația necesară, Clubul își rezervă dreptul să efectueze acțiuni corective.
* Membriilor nu le este permis să utilizeze un limbaj injurios, zgomotos sau agresiv, în comunicarea cu alți membrii ai clublui sau staff-ul Clubului. Clubul nu va accepta desfășurarea unor astfel de acțiuni, nefiind conforme cu nivelul serviciilor oferite.
* Fumatul este strict interzis pe tot perimetrul interior al clublui.

*  Clubul nu este responsabil pentru orice stricăciune care poate survenii în urma încălcării regulilor cu privire la utilizarea telefoanelor mobile.
* Orice abuz al echipamentelor regăsite în incinta clublui nu va fi acceptat.
* Orice stricăciune provocată aparatelor, accesoriilor, structurii, de către un membru, va fi penalizată în funcție de costurile comunicate de către service-ul autorizat pentru efectuarea reparațiilor.
* Consumarea băuturilor alcoolice sau substanțe narcotice este strict interzisă în incinta Clubului.
* Consumul mâncării sau a băuturilor, cu excepția apei, este interzisă.
* Membrii sunt încurajați să sesizeze orice neplăcere către managementul Clubului 

8. Sala de aerobic, salile de personal si studioul Realryder

* Membrii sunt încurajați să solicite sfaturi înainte de utilizarea aparatelor Clubului.
* Membii sunt obligați să poarte o vestimentație curată și potrivită zonei în care își desfășoară activitatea. Încălțămintea este necesar să fie curată.
* Pentru păstrarea calității serviciilor Clublui, astfel ca fiecare membru să se poată bucura de acestea în condiții optime, curățarea echipamentelor după folosire este încurajată, cât și așezarea echipamentelor în locurile desemnate.
* Membrii sunt încurajați să utilizeze aparatura Clubului fără a bloca accesul altor membrii la acestea.
* Clubul recomandă ca utilizarea echipamentelor de fitness personale să nu fie utilizate în incinta acestuia.
* Dacă greutatea exercițiilor este mai mare, Clubul recomandă solicitarea supravegherii din partea antrenorilor sau a partenerilor de antrenament.
* Este interzisă aruncarea greutăților pe podea.
* Membrii care se află sub infulența substanțelor intersize, nu pot beneficia de utilizarea serviciilor Clubului. Membrii care suferă de condiții cronice ( hipertensiune, hipotensiune, sarcină, diabet, boli cardiace, etc.) sau urmează un tratament medical sunt încurajați să consulte un medic înainte de efectuarea exercițiilor dorite pentru creionarea unui program de antrenament corespunzător.
* Clubul nu își asumă responsabilitatea pentru rănirea unui membru dacă acesta nu a urmat instrucțiunile oferite sau nu a solicitat ajutorul personalului Clubului.

9. Clase aerobic
* Desfășurarea claselor de aerobic se va face în concordanță cu orarul disponibil la recepția Clubului sau pe website-ul, www.studioc.com.
* Clubul își rezervă dreptul de a modifica orarul claselor cât și conținutul acestora.
* În cazul în care studioul este aglomerat, afectând astfel desfășurarea clasei, accesul poate fi interzis de către Instructor, fiind în măsura de a lua această decizie, în direct raport cu seriile de exerciții pregătite.
* Accesul după începerea clasei de mai mult de zece minute nu va fi permis.
*Accesul în Studio nu se va face decât atunci când clasa anterioară s-a terminat si membrii au părăsit Studioul.
* Se recomandă urmarea programului stabilit de Instructor în momentul participării la clase.
* Rezervarea locurilor la clase nu este permisă decât pentru clasele de KangooJumps sau RealRyder.
* Utilizarea vestimentației corespunzătoare este obligatorie.
* Instructorul are dreptul să solicite membrului să părăsească studioul, dacă acesta perlicitează desfășurarea clasei.
* Bicicletele RealRyder se vor utiliza doar în timpul claselor stabilite.
* Clubul își rezervă dreptul de a promova și desfășura clase noi, contra-cost.

10. Vestiarele
* Înaintea accesării clubului, se vor înmâna brățări care facilitează accesul la vestiarul alocat. Pierdearea sau degradarea brățării va fi penalizată. 

(100 lei/brățară)
* Membrii sunt rugați să-și lase bunurile în vestiarul alocat. Clubul nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea incorectă a vestiarelor, rezultând pierderea bunurilor personale.
* Vestiarele sunt desemnate pentru utilizarea zilnică. Recurența alocării aceluiași vestiar pentru fiecare membru se va face în funcție de disponibilitatea la momentul respectiv. Membrii nu au posibilitatea să depoziteze echipamente într-un anumit vestiar, decât dacă acesta beneficiază de vestiarul propriu, serviciul putând fi solicitat la recepția Clubului. Staff-ul Clubului are permisiunea de a inspecta vestiarele identificate ca fiind utilizate necorespunzător.
* Obiectele pierdute se vor preda către recepția Clubului.
* Orice obiect care nu va fi revendicat în decurs de 30 de zile, va fi donat.
*  Clubul încurajează comunicarea prietenoasă în cadrul vestiarelor între Membrii.

11. Sauna
* Membrii se pot să se bucura de Sauna  fără un cost suplimentar (dacă accesul este inclus în abonamentul deținut), fără rezervare.
* În timpul utilizării saunei, Membrii sunt rugați să respecte regulile comunicate.
* Membrii care se află sub influența substanțelor intersize, nu pot beneficia de utilizarea serviciilor de sauna. Membrii care suferă de condiții cronice ( hipertensiune, hipotensiune, sarcină, diabet, boli cardiace, etc.) sau urmează un tratament medical sunt încurajați să consulte un medic înainte de utilizarea saunei.

12. Plata serviciilor
* Serviciile solicitate pot fi achitate către Club la recepția acestuia, prin modalitate de plată numerar sau card de credit/debit sau plata on line. În cazul în care se dorește efectuarea plății prin bancă, în baza unei facturi pro-forme emisă de către Club, valabilitatea serviciilor se va aloca doar la momentul prezentării unui ordin de plată valid, urmat de verificarea ulterioară.
* Alte taxe diverse vor fi achitate la recepția Clubului.

13. Rezervare si penalitati

  • Intervalul orar în care se poate rezerva o clasă

O clasă se poate rezerva începând cu maxim 6 zile in avans.

  • Rezervarea unei clase

O clasă poate fi rezervată online fie din contul membrului sau in receptia clubului

  • Rezervarea mai multor clase

La abonamentele nelimitate check-inul este valabil 120 min dupa care trebuie facut alt check-in

  • Anularea unei clase

O clasă poate fi anulată online fie de către membru, fie la recepția clubului, cu cel puțin minim 3 ore înainte de începerea clasei, fără a atrage vreo penalizare. O clasă poate fi anulată și la recepția clubului unde se desfășoară clasa, cu mai puțin de minim 3  ore.. De exemplu, dacă ați rezervat loc la o clasă începând cu ora 20:00, puteți anula rezervarea dvs. la recepția clubului sau on-line până cel târziu la ora 17:00, fără a atrage penalizări.

  • Neprezentarea la clasă fără anularea în prealabil

Pentru clasele de group fitness la care ați făcut rezervare și la care nu ați participat fără a anula rezervarea în timp util, veți primi penalizări, conform regulilor de rezervări. Numărul de penalizări variază în funcție de tipul de perioada în care limita maximă este atinsă, după ccum urmează:

  • într-o lună, limita maximă este de 5 penalizări.
  • Atragerea penalizărilor

La atingerea numărului-limită de penalizări, contul dvs. va fi blocat pentru rezervări online timp de 1 săptămâna. În acest caz, singura metodă de rezervare disponibilă va fi direct la recepția clubului, în limita locurilor rămase disponibile dacă v-ați înregistrat în club și cu maximum trei ore înainte de începerea clasei. Cu toate acestea, rețineți că anularea rezervării în intervalul orar permis duce la evitarea aplicării penalizărilor aferente.

Membrii care întârzie dupa inceperea clasei, limita maxima acceptata este de 15 min dupa de începerea clasei, astfel  Membru  va atrage aplicarea de penalizări.

  • Lista de așteptare 

In momenyul in care un loc rezervat a fost anulat, prima persoana din lista de asteptare va fi notificata de aplicatie si introdusa automat in programul clasei.

Toți membrii aflați pe lista de rezervări și pe lista de așteptare care nu au check-in ul efectuat și deci, participarea la clasă confirmată, vor avea rezervarea anulată. Membrii din lista de așteptare care sunt înregistrați în club ca prezenți (au check-in ul efectuat) vor fi mutați pe lista de participanți confirmați la clasă.

Membrii aflați în club care așteaptă un loc liber la clasă, pot rezerva la recepție în funcție de disponibilitatea locurilor rămase libere.

Vă rugăm să ajungeți la timp la clase. Pentru a vă bucura de o experiență de antrenament cât mai plăcută, vă recomandăm cu tărie să vă prezentați în club cu cel puțin 15 minute înainte de începerea clasei.

14. Diverse

* Membrul declară pe proprie răspundere faptul că se află într-o condiție fizică optimă pentru desfășurarea activităților sportive în cadrul Clubului.
* Clubul este exonerat de orice responsabilitate în cazul în care un Membru suferă răni datorită utilizării neconforme a aparaturilor puse la dispoziție.
* Managementul Clubului își rezervă dreptul de a-și selecta potențialii Membrii.
* Fiecare Membru este răspunzător pentru defecțiunile cauzate echipamentelor Clubului, dacă aceste acțiuni sunt intenționate.  

* Procedura de Check-in este obligatorie pentru fiecare Membru în parte, la momentul accesării serviciilor Clubului. Aceste procedure se realizează la recepția Clubului.
* Membrii sunt rugați să nu utilizeze căile de acces în caz de urgență decât dacă siguranță fizică este perlicitată. Utilizarea neconformă va atrage după sine o penalizare în valoare de 500 lei.
* Este interzis accesul cu animale de companie în cadrul Clubului.
* Membrii se obligă să respecte termenii și condițiile prezentate de către Club. Nerespectarea acestora va atrage după sine anularea abonamentului în curs, fără drept de restituire a contravalorii tipului de serviciu solicitat.