Politica de confindetialitateSTUDIO C se angajează să păstreze confidențialitate serioasă clienților săi. Vă rugăm să citiți politicile noastre de confidențialitate pentru a înțelege modul în care utilizăm și securizăm informațiile pe care ni le furnizați. Credem într-o transparență deplină, prin urmare, vizitând site-ul nostru www.studioc.com sunteți de acord cu practicile descrise mai jos. 1. Colectarea informațiilor

www.studioc.com colectează informații personale pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor săi. Informațiile colectate pot include numele dvs., adresa de e-mail, locația actuală sau numărul de telefon.

* În scopul executării cererii dvs. de rezervare, pentru care v-ați dat consimțământul la accesarea serviciului.

 * În scopuri de marketing și promoționale și în viitor; contactul dvs. va fi făcut de angajații / colaboratorii noștri sau de companii specializate în aceste domenii, contractate de noi. 

* Pentru a asigura siguranța membrilor, zonele publice și spatiul STUDIO C sunt supravegheate de sisteme de supraveghere video cu circuit închis. www.studioc.com gestionează datele cu caracter personal primite în timpul utilizării paginilor web în conformitate cu prevederile legislației în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal și diseminarea datelor de interes public, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 și legislația aferentă. Dacă puneți voluntar date personale la dispoziția www.studioc.com, sunteți de acord că www.studioc.com, în scopul și pe durata determinată de specificul rezervării, poate înregistra aceste date și le poate administra. Ocazional, folosim informațiile furnizate pentru a vă contacta pentru cercetarea serviciilor pe care le oferim pentru a optimiza serviciul oferit și pentru a vă satisface cerințele. Respectăm confidențialitatea și securitatea informațiilor furnizate atunci când utilizați acest site web, inclusiv datele private, pentru care aplicăm această politică de confidențialitate.

2 . Înregistrarea datelor

*pentru a vizualiza informațiile furnizate pe site-ul www.studioc.com, nu este necesar să furnizați date cu caracter personal, cu toate acestea anumite date cu caracter personal sunt necesare pentru utilizarea serviciilor de rezervare online, platile abonamentelor, abonament la newsletter și contactare. 

3. Folosirea datelor 

* www.studioc.com folosește datele personale furnizate exclusiv în următoarele scopuri: rezervarea rezervărilor online, comunicarea informațiilor despre produse noi, servicii și oferte speciale etc. 

4. Securitatea datelor

* Pentru a preveni utilizarea neautorizată a datelor cu caracter personal, www.studioc.com utilizează proceduri interne și tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate de pe site-ul www.studioc.com.

5. Informarea 

Nu sunteți obligat să ne furnizați datele dvs. în scopuri de marketing și promoționale. Pentru datele pe care le furnizați prin intermediul acestui site, asigurăm o gestionare sigură și garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a Regulamentului UE 2016/679 și a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, intervenție, să nu fie supus unei decizii individuale, să se adreseze legii, să se opună în viitorul procesare și să solicite ștergerea acestora ). Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți trimite cererea dvs. la următoarea adresă de email: office@studioc.ro

6. Legislație 

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, astfel cum a fost modificată și completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și nu în ultimul rând Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora date. Această politică de confidențialitate este supusă Regulamentului UE 679/2016 și legislației române în vigoare. În cazul unui litigiu, se va încerca mai întâi o soluționare amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la depunerea plângerii la sediul nostru. Dacă nu se poate ajunge la un acord în termenul menționat mai sus, va fi luată în considerare competența instanței brașovene.