Locatia

STUDIO C

Ambient

STUDIO C a fost conceput cu o atenție deosebită acordată detaliilor. Fiecare lumină, formă, culoare sau textură a fost aleasă în esență pentru a stimula simțurile și a induce calmul, vitalitatea și starea de bine.

Dotari

STUDIO C este singurul studio sportiv cu spaţiu dedicat pentru aerobic de 150 mp open space şi cu o varietate mare de ore de aerobic şi ultimele noutăţi în domeniu!

Personalizari

STUDIO C are spaţiu dedicat antrenamentului personal unde se lucrează numai alături de instructorul personal şi numai cu ajutorul propriului corp şi a materialelor neconvenţionale!

Powered by RealRider

STUDIO C singurul studio prevăzut cu spaţiu dedicat ciclismului de interior care oferă experienţă şi senzaţie adevărată! De menţionat că bicicletele RealRyder sunt singurele biciclete din lume care se înclină stânga-dreapta şi care oferă un antrenament complet! Cu RealRyder arzi cu 20% mai multe calorii comparat cu o oră de ciclism interior tradiţional, ai parte de un antrenament 5 în 1 (lucrezi şi tonifiezi muşchii abdominali, partea superioară şi inferioară a corpului, condiţia cardio şi echilibrul), te bucuri de o experienţă unică şi te dai jos de pe bicicletă zâmbind!